ZILELE ŞCOLII
AN ŞCOLAR 2009 - 2010

Descriere * Festivitate * Concert * Imi place fizica * Soacra cu trei nurori * Arata ca iti pasa * Expo-machete * Monede si medalii * Conquiztador * Expo-pictura * Activitate-Info * Cine stie raspunde * Les dicos de la francophonie * Sah * Dragobete * Arhimede si coroana regala * Vreau sa citesc * Fenomenalii * Femeia-miracol si mister * Joys of Spring * Drepturile copiilor * Chimia-prieten sau dusman * Cantam primavara * Miss Boboc * In lumea povestilor lui Creanga * Uniforme

Activitatile catedrei de informatica

"Copilul trebuie învăţat să-şi folosească ochii, nu numai pentru a vedea, dar şi pentru a privi; urechile , nu numai pentru a auzi, dar şi pentru a asculta cu atenţie; mâinile, nu numai pentru a apuca obiectele, ci şi pentru a pipăi şi a le simţi".
Lonwenfeld

„Calculatorul – o cale spre cunoaştere ”
      Scopul integrării tehnologiei în instruire determină metodele şi tehnicile de lucru la clasă. Folosirea internetului, a resurselor on-line, a bibliotecilor virtuale, a comunicării on-line, are implicaţii pe care societatea în care trăim le solicită: stimulează şi dezvoltă potenţialul cognitiv multiplu al elevilor (Teoria Inteligenţelor Multiple, H. Gardner); dezvoltă abilităţile necesare în secolul XXI; contribuie la dezvoltarea abilităţilor de gândire de nivel superior (Taxonomia lui Bloom); orientează procesul de instruire către interesele elevilor (predare centrată pe elevi).
Participanţi : elevii clasei a XI-a B

„Vreau să fiu gazetar”
      Dorinţa de a realiza o revistă ne-a încercat pe toţi la un moment, de aceea elevii clasei a XI-a A ( filologie) au încercat pentru o zi să devină gazetari. In cadrul activităţii „Vreau sa fiu gazetar” au discutat despre normele de deontologie jurnalistică şi au prezentat un exerciţiu gazetăresc.

„Pentru că e mama mea”
      Trăim intr-o epocă a tehnologiei, dar nu trebuie să uităm că existăm şi prin suflet, frumuseţe şi recunoştinţă. De aceea, clasa a X-a D a oferit un mărţişor electronic mămicilor, alături de „La mulţi ani”.

Prof îndrumător Mihaela Anuşca