Let's do it, Romania! 2018

Pe 15 septembrie voluntari ai școlii noastre s-au implicat în prima acțiune de ecologizare din anului școlar 2018-2019. Îndemnului "Let's Do It!" au răspuns pozitiv 100 de voluntari de la Liceul Teoretic “Miron Costin”. La acțiunea națională au participat elevi, alături de profesori și doamnele director.
Întâlnirea cu organizatorii s-a făcut la ora 9 pe platoul din fața Primăriei. Echipați cu mănuși și saci, voluntarii s-au deplasat pe traseul fixat de către Primărie, organizatorul ediției din acest an. Plecarea spre ieșirea din Pașcani-zona Gătești s-a făcut organizat.
Elevii voluntari au fost coordonați de cei 9 profesori voluntari: Anușca Mihaela, Apostol Carmen, Baciu Simona, Coșniță Emilia, Crăciun Alina, Dăscălița Elena, Loghin Alice, Gheorghiu Monica, Oatu Irina.
De-a lungul traseului s-au colectat selectiv deșeuri de toate tipurile – plastic, sticlă, deșeuri menajere, textile, metal. Sacii cu deșeuri au fost preluați din două locații, de pe fiecare sens al drumului, de către Departamentul de salubritate al Primăriei.
Mulțumim elevilor voluntari care au dat dovadă de responsabilitate față de mediu şi s-au implicat activ și în acest an în proiectul Ziua de Curățenie Națională, școala noastră neratând nici o ediție a acestui proiect.  

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Let's do it, Romania! 2018