"Let's do it, Romania"

     Sâmbătă, 25 septembrie 2010 a avut loc o acţiune de ecologizare ce  face parte din Campania Naţională „Let’s do it, Romania”, care s-a desfăşurat în aceeaşi zi în întreaga ţară. Campania a avut misiunea de a mobiliza cetăţenii, autorităţile, societatea civilă, companiile private pentru curăţarea zonelor din jurul localităţilor. Obiectivul campaniei a fost curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi.
     La activitate au participat elevi ai claselor a VII-a B, a VIII-a A, a X-a D şi a X-a E coordonaţi de prof. Lupuleasa Dana-Elena şi Răţoi Geanina.
     Primăria Paşcani a pus la dispoziţie saci de gunoi şi mănuşi, iar transportul deşeurilor adunate a fost efectuat cu maşinile RAGCL. Campania din România a fost iniţiată la sfârşitul anului trecut de un grup de tineri şi a pornit de la o idee pusă în practică acum câţiva ani în Estonia, cu rezultate peste aşteptări. Între timp şi alte state din Europa au aderat la această iniţiativă, printre care şi ţara noastră.